Programi za djecu

Krav maga

Posted in Programi za djecu

Djeca kroz igru i trening razvijaju funkcionalne sposobnosti, stjeću samopouzdanje, usvajaju zdrave životne navike, te savladavaju tehnike samoobrane za slučaj neugodnih sitacija, odnosno napada.Tipičan trening samoobrane za djecu omogućuje razvoj u bilo kojem pogledu života - bilo da se radi o vježbanju koncentracije za učenje u školi, o stjecanju navika pomaganja bližnjima, poštivanje starijih i discipline ili da se radi o motoričkom razvoju i kondicijskoj spremi primjerenoj za njihovu dob. Dijete će razviti izdržljivost, snagu i fleksibilnost u vrlo kratkom vremenu, naučiti obraniti sebe i druge od učestalih napada, a pritom će se i zabaviti uz raznovrsne igre i odličnu ekipu.

Škola klasičnog baleta

Posted in Programi za djecu

Jedna od vrhunskih plesnih umjetnosti. Rođena i sistematizirana u Rusiji na temeljima francuske i talijanske škole klasičnog baleta. Autor ovog specijalnog osmogodišnjeg sustava obrazovanja je genijalni pedagog Agrippina Vaganova. Satovi se sastoje od vježbi istezanja, vježbi uz rukohvat i na sredini dvorane, cilj kojih je pripremiti tjelo za rad u posebnim baletnim papučicama, špicama. Satovi za djecu su usmjereni na cjelokupni razvoj tijela, koordinacije, sluha i ritma kao preduvjet za sve vrste plesova.

MTV kids

Posted in Programi za djecu

Program MTV kids je prilagođen za djecu predškolske dobi (3-5 godina). Program je osmišljen kao igraonica sa sportskim sadržajem, dakle kao vježbanje kroz igru, sa svrhom poticanja cjelokupnog razvoja djeteta: motorike, socijalizacije, stjecanje novih saznanja, komunikacija. Na zanimljiv i motivirajući način djeca uče osnovne i složenije oblike kretanja razvijajući koordinaciju pokreta, brzinu, spretnost, ravnotežu, fleksibilnost, osjećaj za ritam.

Jazz dance

Posted in Programi za djecu

Jazz dance je modernija plesna tehnika koja se kao i većina drugih modernih plesnih tehnika, temelji na tehnici klasičnog baleta. Osnovna je razlika da ima slobodnije pokrete i “opuštenije” elemente. Pri izvođenju pokreta kod jazz dance-a svaki dio tijela radi međusobno izolirane pokrete .

MTV team dance

Posted in Programi za djecu

MTV team je atraktivni plesni program namjenjen djeci od 12 godina i starijima. Program sadrži plesne tehnike poput Street Jazz-a, elemente hip hopa i suvremenog plesa. Uz omiljenu pop glazbu i zanimljive koreografije, ovaj program pruža ne samo dobru kondiciju tijela, nego i dobru zabavu uz opuštanje kroz ekspresiju pokreta poput onih iz vaših omiljenih spotova!

Break dance

Posted in Programi za djecu

Break dance je urbana plesna disciplina nastala u SAD krajem 70­ih godina. Karakeriziran ples koji u sebi sadrži elemente akrobacija ,footworka, freezone, povezano u zajedničku cjelinu plesnom komponentom. Ples koji se preporučuje kako odraslima tako i djeci. Razgibava i osvještava tijelo te razvija umjetnički izražaj...