Naši instruktori

Posted in Naši instruktori


Azamat Nabiullin prvak je baleta Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Rođen je 27. lipnja 1978. godine u Sibaju u ruskoj saveznoj državi Baškiriji. Diplomirao je na Koreografskom učilištu Rudolf Nurejev u Ufi te je ubrzo nakon toga angažiran kao prvak u Baškirskom državnom opernom i baletnom kazalištu, a 1998. godine postaje prvakom u Baletnom teatru "Koreografske minijature Leonid Jakobson" u Sankt Petersburgu, gdje je plesao sve važnije uloge klasičnog i neoklasičnog repertoara, a ujedno je kao solist surađivao s brojnim kazalištima diljem Rusije. 2004. godine postaje prvak baleta u HNK Split, a 2009. u HNK Zagreb.


Mitja Obed je slovenski plesač flamenca, koji je svoju plesnu karijeru započeo latino američkim plesovima, a sa flamencom se upoznao u Ljubljani kod Ane Pandur 2007. godine. Živi u Zagrebu. Svoje plesno iskustvo stekao je i radeći sa drugim poznatim flamenco umjetnicima u Madridu i Sevilli kao što su ManuelReyesMaya, JavierLatorre, AngelAtienza, Alfonso Losa, Toni el Pelao i drugi. Mitja je svoje iskustvo gradio na brojnim nastupima, festivalima i drugima događanjima. U Sloveniji je stalni član grupe CoraViento (Ljubljana) koja je poznata po iznimno dobro prihvaćenim projektima »U zelenoj sjeni mjeseca« i »Trenutak«.


 

Olga Carmon, rođena u Rusiji, 1990 godine završila je akademiju klasičnog baleta u gradu Permj. Od 1991 do 1998 godine radila je u Moskvi, u akademskom kazalištu opere i baleta Natalije Sac, u statusu demi-solo i solo plesačica. Od 2000 do 2007 godine predaje u školama Izraelskog klasičnog baleta, Bat Dor, Bat Dor Beer Sheva, u statusu pegagog klasicnog baleta. Od 2008 do 2013 godine predaje u školi za klasični balet grada Zagreba, u statusu pedagog klasičnog baleta u osnovnoj i srednjoj školi.


 

Tihomir Ciglar, Latino - američkim, standardnim i društvenim plesovima počeo se baviti 1996. godine. Od tada već 15 godina uz redovito treniranje sportskog plesa odlazi na razne plesne seminare u Sloveniji i Hrvatskoj gdje je usavršavao svoje znanje kod plesnih stručnjaka: Ismet Čamdžić, Fredi Novak i Katarina Venturini kako bi dobio sposobnost i mogućnost da svoje znanje prenosi sportsko plesnim natjecateljima. Od 2008 godine počeo je raditi kao učitelj salse i argentinskog tanga, te je vodio show plesne programe u „BUENA VISTA SOCIAL KLUBU“ u Zagrebu i u najmodernijem trgovačkom centru „GREEN GOLD CLUBU“. Surađivao je sa TV emisijom pod vodstvom Josipe Pavičić „IN MAGAZIN“ gdje je uspješno podučavao poznate TV osobe plesati društvene plesove. Zbog izvanrednih rezultata na plesnim natjecanjima nastupao je u najgledanijoj TV emisiji „PLES SA ZVIJEZDAMA“.


Kristina Sukstule, rođena 1981.godine u Latviji. 1988.-1999. pohađala je baletnu školu "Rondo" u Rigi. 2003.godine diplomirala je na Latvijskoj akademiji kulture, Riga, na odsjeku za suvremeni ples i koreografiju. Završila je niz specijaliziranih međunarodnih radionica te dobila diplome i certifikate (2003.god nagrada za najbolju koreografiju na Baletnom festivalu za djecu u Rigi, 2002. god Grand Prix na Dječjem plesnom festivalu u Moskvi). 2003.-2006. - koreografkinja i učiteljica plesa na Ruskoj akademiji kazališnih umjetnosti iz Moskve (Gitis), ogranak Riga, Latvija. Od 2010.god. glavna je koreografkinja u dječjoj predstavi "Slatka bajka" i voditeljica radionice suvremenog plesa u Osnovnoj školi za ritmiku i balet u Zagrebu.


 

Matea Stojaković, studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, rođ. 1991. godine. 18 godina aktivno se i vrlo uspješno bavila ritmičkom gimnastikom, a 2012. i 2013. godine dobitnica je Zlatne plakete za najuspješniju seniorku Grada Zagreba, višestruka državna prvakinja u ritmičkoj gimnastici i seniorska reprezentativka, u juniorskoj i seniorskoj kategoriji predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima i brojnim međunarodnim turnirima. Zadnje dvije godine asistentica u dječjim plesnim programima.


 

Irena Hranjec, rođena u Zagrebu, studentica i instruktorica Krav Maga samoobrane u organizaciji Krav Maga Global-a. Aktivna u organizaciji Krav Maga Hrvatska od 2010. godine. Nakon mnogo kamp-obuka od kojih je jedna u stožeru KMG u Izraelu, instruktorski certifikat za dječje i odrasle treninge stječe 2013. godine. Uz redovite treninge, sudjeluje u organizaciji raznih seminara samoobrane te radionica za djecu. Godišnje sudjeluje na redovitom re-certificiranju i polaganju Krav Maga stupnjeva kako bi osigurala daljnji napredak u znanju radi sebe i polaznika. 2015. godine pohađa "Vip basic protection" obuku za tjelohranitelje u organizaciji AKD učilišta i Krav Maga Hrvatske.